Ο νάνος αστρονόμος - Raymo, Chet (Χατζηνικολή, 1996)
Ο ουρανός της νύχτας -παρά τους κομήτες και τους διάττοντές του- σπάνια μας δίνει κάτι τόσο ζεστό, αστείο και απίστευτα θελκτικό όσο αυτός ο μύθος για την τροχιά ενός Ιρλανδού νάνου γύρω από τον έρωτα τη λογοτεχνία και τη ζωή. Μαγικό όσο το φεγγαρόφωτο.