Χριστουγεννιάτικο ταξίδι - Aburrow-Newman, Alan (Οι ωραιότερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, 1997)
Η θαυμάσια εικονογράφηση και οι όμορφες ιστορίες είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους κάνοντας τους να χαρούν ακόμα περισσότερο τούτες τις όμορφες μέρες των Χριστουγέννων.