Το καλόκαρδο αρκουδάκι - Gaines, Isabel (Διαβάσε παρέα με το Γουίνι, 2000)
Ο Γουίνι, το πιο διάσημο αρκουδάκι του κόσμου βοηθάει τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν. Οι απλές, τρυφερές αλλά και διδακτικές ιστορίες του κάνουν το διάβασμα διασκέδαση και βοηθάνε το μικρό αναγνώστη να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η ανάγνωση παρέα με το Γουίνι το Αρκουδάκι γίνεται ένα απολαυστικό παιχνίδι.