Ένα πάρτι για τον ήρωα Γουίνι - Gaines, Isabel (Διαβάσε παρέα με το Γουίνι, 2001)
Ο Γουίνι το πιο διάσημο αρκουδάκι του κόσμου, βοηθάει τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν. Οι απλές, τρυφερές αλλά και διδακτικές ιστορίες του κάνουν το διάβασμα διασκέδαση και βοηθάνε το μικρό αναγνώστη να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η ανάγνωση παρέα με το Γουϊνι το Αρκουδάκι γίνεται ένα απολαυστικό παιχνίδι.