Λογαριασμός ιδρύσεως παρθεναγωγείου ([χ.ό.], 1911)
Κώδικας με λογαριασμούς σχετικούς με την ανέγερση του Παρθεναγωγείου Κοζάνης των 1911-1914 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Φώτιου