Οι δίκες της χούντας : πλήρη πρακτικά - Βούλτεψης, Γιάννης Θ., 1923-2010 (Σύγχρονη ελληνική ιστορία, 1975)
Η μεγάλη Δίκη της σφαγής του Πολυτεχνείου άρχισε. Ο ελληνικός λαός περιμένει από την ακροαματική διαδικασία να φωτιστούν όλες οι άγνωστες πλευρές των δραματικών γεγονότων, που έζησε η Αθήνα, τον φοβερό Νοέμβρη του 1973. Στην μεγάλη αυτή Δίκη πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι του σφαγιασμού των νέων βλαστών του Έθνους, που, αψηφώντας τη σκλαβιά και τη φοβέρα του ντόπιου δυνάστη, παράταξαν τα στήθη τους και ύψωσαν σε ΚΑΣΤΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Στη Δίκη αυτή, το Πανελλήνιο περιμένει να πέσει άτεγκτη η σπάθα της Δικαιοσύνης στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ομαδικής σφαγής, να καταγραφούν σε Εθνικό προσκλητήριο τα ονόματα των τιμημένων ΝΕΚΡΩΝ και ν' αποδοθή δικαιοσύνη. Οι Εκδόσεις μας συνεπείς προς την αρχική τους επαγγελία να προσφέρουν στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, σελίδα προς σελίδα, τις στιγμές του δράματος που πιστεύουμε ότι θα φωτισθεί, με την διεξαγωγή της Δίκης, δημοσιεύουν, από σήμερα, τα ΠΛΗΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της Δίκης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.