Κοίτα : το ατελιέ του φανταστικού - Ιωαννίδου, Αικατερίνη (Γράφημα, 2016)
Τι χρειάζεται για την παραγωγή ενός πρωτότυπου έργου τέχνης; Πώς εμπνέονται οι καλλιτέχνες και οι καλλιτέχνιδες και πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τα έργα τους; Πώς φτάνουμε στην απόλαυση μιας καλλιτεχνικής δημιουργίας; Αν δούμε καλύτερα γύρω μας, στις καθημερινές μας διαδρομές, μπορεί να μας αποκαλυφθούν τα μικρά και τα μεγάλα παράδοξα, οι εκπλήξεις και τα μυστικά. Βλέπουμε άλλωστε, μόνο ό, τι κοιτάμε...