Ο μικρός σταυραετός - Κωτσαλίδου, Δόξα (Γράφημα, 2017)
"Ο μικρός Σταυραετός", θα μπορούσε να είναι ένα πασχαλιάτικο παραμύθι, που ξεκινάει από την καθαρά Δευτέρα, ταξιδεύει 40 ημέρες και νύχτες μέσα στη Σαρακοστή, αγωνιά κι αντέχει τη Σταύρωση και δικαιώνεται με την Ανάσταση και τη γιορτή του Πάσχα, όπου όλοι οι άνθρωποι αγαπούν το κόκκινο χρώμα και τσουγγρίζουν κόκκινα αβγά!!! Θα μπορούσε όμως να είναι κι ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα, την υπομονή και την επιμονή, την ψυχική αντοχή στις δοκιμασίες της ζωής, την αγάπη για όλο τον κόσμο, την πίστη στα θαύματα, τη δικαίωση όλων των τίμιων αγώνων και προπάντων ένας ύμνος στην αληθινή και βαθιά ελευθερία... αυτήν, χωρίς σπάγκους!!! Ο μικρός Σταυραετός, θα μπορούσε να είναι και τα δύο!!!