Το φεγγάρι που δεν μπορούσε να ξυπνήσει - Σιδέρης, Σπύρος (Μίνωας, 2008)
Τι συμβαίνει κι ο Ήλιος έχει τα νεύρα του; Ποιος θα βοηθήσει το Φεγγάρι να βρει λύση στα προβλήματά του; Πώς μπορεί ένας σκούφος, ένα ξυπνητήρι και το μυαλό ενός εφευρέτη να δώσουν λύση; Φασαρίες και φιλίες στον ουρανό, σε μια ιστορία για μικρούς αναγνώστες.