Αγάπες σαν παραμύθια - Ηλιόπουλος, Βαγγέλης, 1964- (Πατάκης, 2010)
Μια ζαρωμένη κάλτσα ψάχνει το ταίρι της από αγάπη. Κι όσο δύσκολο είναι να το βρει, τόσο πεισμώνει και προσπαθεί! Γιατί αυτό είναι μοναδικό κι αναντικατάστατο για εκείνη. Μια πεταλίδα γίνεται χρυσή από μια αγάπη που κρατά και μετά το χωρισμό. Από μια αγάπη που δεν μπορεί να σβήσει, γιατί υπάρχει εκείνη! Μια πεταλούδα που αγαπά τη ζωή θέλει να τα ζήσει όλα σε μια στιγμή, κι ας χαθεί! Αγάπες περίεργες -αγάπες μοναδικές- αγάπες σαν παραμύθια.