Ο Μπουκόβσκι για τον Μπουκόβσκι : ο Μπουκόβσκι με δικά του λόγια - Bukowski, Charles, 1920-1994 (Σαιξπηρικόν, 2008)
Ο Μπουκόβσκι για την Πίστη: "Η πίστη είναι εντάξει γι' αυτούς που την έχουν. Μόνο μην τη φορτώνετε σ' εμένα. Έχω περισσότερη πίστη στον υδραυλικό μου απ' ό,τι στην αιώνια ύπαρξη. Οι υδραυλικοί κάνουν καλή δουλειά. Αφήνουν τα σκατά να κυλούν!"