Τα παπούτσια από το μέλλον - Shipton, Paul, 1963- (Σμυρνιωτάκης, 2002)
Ο Τζέικ βρήκε ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στα σκουπίδια! Δε θα αργήσει να ανακαλύψει ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα απλό ζευγάρι παπούτσια.