Ο ομορφούλης - Shire, Poppy (Κέδρος, 2008)
Στη Σόφι φαίνεται πως ο κατάμαυρος Ομορφούλης είναι το πιο υπέροχο πόνι που έχει δει ποτέ σε καρουσέλ! Ταξιδεύοντας όμως ως δια μαγείας πίσω στο χρόνο, βρίσκεται μεσάνυχτα μες στην ομίχλη ενός μακρινού χερσότοπου, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο από έναν αχρείο ληστή του δρόμου που παραμονεύει για να αρπάξει θησαυρούς! Θα μπορέσουν η Σόφι και ο Ομορφούλης να αντιμετωπίσουν τον Τζιμ το Γοργό Καβαλάρη; Διαλέξτε το αγαπημένο σας πόνι και αφήστε το Μαγικό Καρουσέλ να σας παρασύρει σε μια εκπληκτική περιπέτεια!