Καριέρα σεξ η το μωρό - Korman, Marte (Εμπειρία Εκδοτική, 2011)
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Καριέρα σημαίνει χρήμα, αναγνώριση, δύναμη, και δυνατότητα επιβίωσης κόντρα στο πλάσμα που κατά λάθος δημιούργησε πρώτο ο Θεός. Σεξ σημαίνει ικανοποίηση, ελευθερία κινήσεων και, γιατί όχι, εργαλείο για μια πετυχημένη καριέρα. Μωρό όμως, τι σημαίνει σήμερα ένα μωρό; Και μάλιστα όταν σου 'ρχεται ουρανοκατέβατο και... σε συσκευασία δώρου; Η Μάρτε Κόρμαν, επιτυχημένη Γερμανίδα συγγραφέας, περιγράφει όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται την ιστορία τριών φιλενάδων και συγκάτοικων -της Μαρλέν, της Μπάρμπαρα και της Έλα- που εντελώς απροσδόκητα βρίσκονται κι αυτές αντιμέτωπες, όπως άλλωστε όλες οι γυναίκες του 2000, με το ερώτημα: Καριέρα, σεξ ή το μωρό; Και βέβαια το θαυμάσιο αυτό μυθιστόρημα δεν αφήνει καμιά ερώτηση χωρίς απάντηση. Σήμερα το βιβλίο διασκευάζεται σε σενάριο για να γίνει ταινία.