Αύριο θα είναι όλα καλύτερα - Kelly, Cathy (Εμπειρία Εκδοτική, 2011)
Ξαφνικά ξυπνάς και αντιλαμβάνεσαι ότι ο αγαπημένος σου δεν είναι ο πρίγκιπας που ονειρεύτηκες. Ότι η ζωή που έχτιζες μαζί του ήταν απλώς ένας χάρτινος πύργος. Ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η δική του καλοπέραση. Κι όταν έρχονται τα δύσκολα, αυτός σηκώνεται και φεύγει! Τώρα πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνη σου! Να συγκεντρώσεις όλες σου τις δυνάμεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Να γίνεις μία νέα γυναίκα που δε φοβάται να δοκιμάσει από την αρχή, να δουλέψει, να αλλάξει την εμφάνισή της, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση... Αύριο θα είναι όλα καλύτερα! Η αγάπη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, φτάνει λίγο αισιοδοξία!