Εργοστάσιο σφηκών - Banks, Iain, 1954-2013 (Ακτή-Οξύ, 1996)
To "Eργοστάσιο σφηκών" είναι το βιβλίο-σοκ που ανέδειξε τον Iain Banks ως έναν πιο τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης βρετανικής καλτ λογοτεχνίας.