Εφιαλτήριο - Οιχαλιώτης, Ρέννος, 1965- (Αρμός, 2012)
Τρέμεις πώς, αν διακρίνεις το σφάλμα μία φορά, θα σαρωθεί στα μάτια σου ολόκληρος ο χάρτινος πύργος των πεπραγμένων σου. Μα αυτός υπάρχει μόνο σε μια παραίσθηση του μυαλού σου. [...] Παράτα το παρελθόν. Πες «βλέπω ποιός είμαι τώρα». Σκέψου σε ενεστώτα για να ξεφύγεις από την κατείδωλη πλάνη. Δες αυτή την ώρα πώς σφάλλεις και επίστρεψε διά νυκτός στη ζωή. Τόσο απλό! [...] Τί φοβάσαι να χάσεις, το μαρτύριο πού ζεις;