Miami blues - Willeford, Charles (Μεταίχμιο, 2002)
Ο ντετέκτιβ Χοκ Μόσλι πέφτει θύμα ληστείας και μένει χωρίς το όπλο, το σήμα του αλλά και... την αξιοπρέπειά του. Αναζητώντας τον ένοχο, θα μπλεχτεί στο ιλιγγιώδες κυνηγητό ενός ζευγαριού, του οποίου τον έρωτα πυροδοτούν το έγκλημα και η βία.