Καρδιές στην Ατλαντίδα - King, Stephen, 1947- (Bell, 1999)
Ο Μπόμπι Γκάρφιλντ μεγαλώνει στο Χάργουιτς του Κονέτικατ με τη μητέρα του που, πιεσμένη από τα δικά της προβλήματα, έχει σχεδόν ξεχάσει την ύπαρξή του.