Το ηλεκτρικό πρόβατο - Dick, Philip K., 1928-1982 (Ars Longa, 1985)
Είναι το πολύ σημαντικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Philip Κ. Dick, αναφορά σε μια κοινωνία μετά πυρηνικής καταστροφής. Εποχή εγκατάλειψης του πλανήτη μας και ηθικού αδιεξόδου του homo sapiens: ποιο «είναι το καλό και ποιο το κακό, ποιο το αληθινό και ποιο το ψεύτικο...