Η λέσχη των αγγέλων : αστυνομικό μυθιστόρημα - Verissimo, Luis Fernando, 1936- (Εναλιός, 2001)
Δέκα αριστοκράτες καλοφαγάδες φίλοι, συναντιούνται μία φορά τον μήνα στην πολυτελή έπαυλη ενός απο αυτούς για να απολαύσουν τα υπέροχα εδέσματα του μυστηριώδους σεφ Λουκίδιου. Όμως ο απροσδόκητος θάνατος ενός από τους φίλους αναστατώνει την ευγενή συντροφιά.