Mon Alix - Ζαχαρόπουλος, Κ. Ι. (Cannot Not Design, 2008)
Θεσσαλονίκη 2030. Πολλά πράγματα εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς όπως είχαν προβλεφθεί, μα ακόμα περισσότερα εμφανίστηκαν απρόσκλητα, διαψεύδοντας ή αψηφώντας κάθε εικασία του παρελθόντος. Τρία πρόσωπα μπλέκονται με τον τρόπο τους σε μια ιστορία που ξεκινά τριάντα χρόνια πριν και στροβιλίζονται στον κυκλώνα των εξελίξεων, των προσωπικών επιλογών και των παθών τους.