Στο σχολείο της μαγείας - Marchi, Marchetto de (Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, 2006)
Ιστορίες και περιπέτειες από τη ζωή των μικρών νεράιδων που είναι συμπαθητικές, γλυκές, πανέξυπνες και λίγο τσαπατσούλες. Ένα βιβλίο για να διασκεδάσει το παιδί μαθαίνοντας... μαγικά!