Ο Αστερίξ και η χύτρα - Goscinny, Rene, 1926-1978 (Μαμουθκομίξ, 2014)
Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ, οι ανυπότακτοι Γαλάτες ταξιδεύουν ξανά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία προκειμένου να ανακτήσουν το περιεχόμενο μιας... χύτρας. Η ιστορία κινείται στα γνωστά μοτίβα των περιπετειών του Αστερίξ και αποζημιώνει τον αναγνώστη. Καλογραμμένη και απολαυστική!