Λέσχη αλλόκοτων επαγγελμάτων - Chesterton, Gilbert Keith, 1874-1936
Η Λέσχη Αλλόκοτων Επαγγελμάτων (1905) είναι ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα με πολλή φαντασία και χιούμορ. Οι ήρωες του Τσέστερτον κινούνται ως «περιπλανώμενοι ιππότες» στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα, του οποίου προσπαθεί να καταγράψει το μύθο και την ποίηση.