Ζερόμ Λεντόν - Echenoz, Jean, 1947- (Πόλις, 2003)
Ο Ζαν Εσενόζ, από τους σημαντικότερους σύγχρονους Γάλλους συγγραφείς, που αναδείχθηκε μέσα από τις Editios de Miuit, σκιαγραφεί το πορτρέτο του Ζερόμ Λεντόν και ρίχνει φως στην πάντα έντονη και ενδιαφέρουσα σχέση εκδότη-συγγραφέα, με τρυφερότητα και χιούμορ.