Μάθε το διαβήτη σου : οι απλές αλήθειες που πρέπει ένας διαβητικός να γνωρίζει - Αλχανάτης, Μίμης (Πασχαλίδης, 2007)
"23 χρόνια ινσουλινοεξαρτώμενος, διαβητικός έμαθα τον διαβήτη μου, αγαπώ τον διαβήτη μου έπαψα να στεναχωριέμαι."