Το νησί των θησαυρών - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (Παπαδόπουλος, 2008)
Μεγάλα κλασικά κείμενα, σε αποδόσεις έμπειρων συγγραφέων, για παιδιά από 6 ετών και άνω. Πολύχρωμες εικονογραφήσεις Ελλήνων και ξένων εικονογράφων. Και βέβαια οι πιο θρυλικοί ήρωες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, που θα ταξιδέψουν τα παιδιά σε φανταστικούς, υπέροχους κόσμους και μαζί θα ζήσουν αξέχαστες περιπέτειες!