Τα καλύτερα γενέθλια - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Παπαδόπουλος, 2009)
Σήμερα ο Μανόλης έχει γενέθλια. Όμως η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη καιν έιναι πολύ στεναχωρημένος. Όλα δείχνουν ότι αυτά θα είναι τα χειρότερα γενέθλιά του... Ή μήπως όχι;