Ημών των ιδίων : κείμενα - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Ελληνικά Γράμματα, 2003)
Κείμενα για τη ζωή μας. Για όσα συμβαίνουν γύρω μας, για όσα λέμε και κάνουμε, γι' αυτά που πιστεύουμε, απορρίπτουμε, μισούμε ή πονάμε. Κείμενα για εμάς και δικά μας.