Νέος δημοτικός και κοινοτικός κώδικας : κώδικας νομαρχιακής αυτοδιοίκησης : και συμπληρωματικοί των κωδίκων νόμοι - Μπεσίλα-Βήκα, Ευρυδίκη (Σάκκουλας, 2006)
Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει ολόκληρο το κείμενο του Νέου Δ.Κ.Κ. μαζί με τα κατ' άρθρον και καθ' ύλην ευρετήριά του, καθώς και ένα σημαντικό τμήμα της νομοθεσίας που συμπληρώνει με τις διατάξεις της τον Κώδικα αυτόν. Στις σελίδες του τόμου αυτού περιλαμβάνεται επίσης και ο Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, με όλες τις τροποποιήσεις που τυχόν έχουν γίνει μέχρι σήμερα, με το κατ' άρθρον και καθ' ύλην ευρετήριό του, καθώς και τους συμπληρωματικούς των διατάξεών του νόμους.