Δημόσιο διεθνές δίκαιο - Ρούκουνας, Εμμανουήλ 1933- (Νομική Βιβλιοθήκη, 2010)
Η έκδοση αυτή του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου (ή του Διεθνούς Δικαίου) εμπεριέχει τις απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές στις εξελίξεις της νομοθεσίας, της νομολογίας και της πρακτικής στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Οι βασικές θέσεις ως προς τους ισχύοντες κανόνες του διεθνούς δικαίου και προς τα επιτεύγματα και τις σοβαρές αδυναμίες του συστήματος δεν έχουν αλλάξει.