Μαθηματικά : οικονομικών και διοικητικών επιστημών - Παναγιωτόπουλος, Αντώνιος Χ. (Σταμούλης, 1995)
Βασικά στοιχεία από την Άλγεβρα, την Αναλυτική Γεωμετρία, την κλασική Μαθηματική Ανάλυση, στοιχεία Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού, Διαφορικών Εξισώσεων και εξισώσεων Διαφορών.