Αρχές της οικονομικής. - Mankiw, N. Gregory (Τυπωθήτω : Γιώργος Δάρδανος, 2001)
"Οι Αρχές της Οικονομικής του N. Gregory Mankiw (που στηρίζονται και παρουσιάζουν τις παραπάνω δέκα βασικές αρχές του συγγραφέα) δεν είναι μόνο ένα πλήρες, περιεκτικό και μοντέρνο οικονομικό εγχειρίδιο, αλλά ένα βιβλίο σχεδιασμένο να μεταδίδει τη γνώση στον αναγνώστη με έναν αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο, και αναμφίβολα αποτελεί μια εξαίρετη πηγή για την κατανόηση των βασικών αρχών της Οικονομικής Επιστήμης." Αναστάσιος Ξεπαπαδέας