Σύγχρονοι Έλληνες ποιηταί και πεζογράφοι (Ένωση Νέων Ελλήνων Λογοτεχνών, 1951)
Θ. Αλιβεριώτης -- Νιόβη Γαβριήλ -- Δ. Γιατράκος -- Γιάννα Λήδα -- Αντώνης Μαστραντώνης -- Φώτης Μπασουκέας -- Ανδρέας Χατζηγεωργίου κ.ά.