Μαθηματικός προγραμματισμός. - Τασόπουλος, Αναστάσιος (Σταμούλης, 2004)
Στους δύο τόμους του παρόντος αναθεωρημένου συγγράμματος ο συγγραφέας εξετάζει τα βασικά στοιχεία χειρισμού των "οικονομικών υποδειγμάτων" (Διανύσματα - Πίνακες - Γραμμικά Συστήματα), καθώς και φαινόμενα που παρουσιάζουν μη-γραμμική συσχέτιση.