Με μια τρελή σοδειά : με τη συνοδεία χρονολογικού καταλόγου κυκλοφορίας των 450 βιβλίων - Πετσόπουλος, Σταύρος (Άγρα, 1999)
ΧΡΗΣΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΜΑ Τι πρόσωπο επαγγέλεσαι κάτω απ' τ' ακατάληπτα νερά σου ποια ακατέργαστη ζωή και θάνατο εργολάβο.