Εκλογή έργων - Συκουτρής, Ιωάννης, 1901-1937 (Οι Έλληνες, 1997)
Συλλογή κειμένων του μεγάλου φιλολόγου (1901-1937) με ταξινόμηση σε τέσσερις θεματικές ενότητες: α' Πραγματείες και δοκίμια, β' Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, γ' Φιλολογικά και πολιτιστικά ζητήματα και δ' Σύγχρονη Ελληνική Γραμματεία.