Δημόσιο υπαλληλικό δίκαιο = Lehrbuch des beamtenrechts - Παναγόπουλος, Θεόδωρος Ι. (Σταμούλης, 2008)
Το βιβλίο στη νέα Ζ' αναθεωρημένη έκδοσή του αναλύει τις επιμέρους διατάξειςτου νέου Υπ. Κ. (ν. 3528/2007) παραθέτοντας τη σχετική νομολογία και βιβλιογραφία. Εξετάζει τόσο το ουσιαστικό όσο και το πειθαρχικό μέρος του Υπαλληλικού Δικαίου με την ισχύουσα διαδικασία εφαρμογής του. Η έκδοση έρχεται να καλύψει τις νέες ρυθμίσεις του ισχύοντος Υπαλληλικού Κώδικος, η εφαρμογή των οποίων σε βάθος χρόνου θα δείξει τυχόν ατέλειές τους. Ως Παράρτημα περιλαμβάνεται ο νέος Υπαλληλικός Κώδικας ν.3526/2007.