Το ερωτικό τάο : ένας πανάρχαιος κινέζικος δρόμος που οδηγεί στην έκσταση και στην μακροζωία - Chang, Jolan, 1917-2002 (Αρμονία, 1982)
Ένας πανάρχαιος κινέζικος δρόμος που οδηγεί στην έκστση και στην μακροζωία.