Οδηγός ομοιοπαθητικής για ομοιοπαθητικούς σπουδαστές και φαρμακεία : ασθένειες και φάρμακα από το Α μέχρι το Ω : τι προτείνουν μεγάλοι δάσκαλοι της ομοιοπαθητικής - Μυγιάκης, Λύσανδρος (Alter - Similia, 2005)
Τα καλύτερα tips από τους μεγαλύτερους δασκάλους της ομοιοπαθητικής διεθνώς. Ασθένειες και ομοιοπαθητικά φάρμακα με συγκεκριμένο τρόπο χορήγησης. Αλφαβητική κατάταξη. Το απαραίτητο βιβλίο για ομοιοπαθητικούς, σπουδαστές, φαρμακοποιούς, και για όλους όσους νοιάζονται και αγαπούν την Ομοιοπαθητική.