Συνταγματικό δικαίο : θεμελιώδη δικαίωμα. - Ράικος, Αθανάσιος Γ. (Αντ. Ν. Σάκκουλας, 2008)
Η Τρίτη έκδοση του παρόντος έργου προσαρμόζει αυτό στο ισχύον δίκαιο και συμπληρώνει ορισμένα τμήματά του. Η έκδοση αυτή έλαβε υπόψη ιδίως νεότερη βιβλιογραφία και νομολογία. Εξάλλου, η νέα έκδοση περιλαμβάνει και τις προτάσεις της «Νέας Δημοκρατίας» και του «Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος» για την αναθεώρηση ορισμένων διατάξεων του δεύτερου μέρους του Συντάγματος για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, οι οποίες υποβλήθηκαν στην προηγούμενη Βουλή στις 26 Ιουνίου 2006 και συζητήθηκαν σ' αυτή.