Τα θαύματα του κόσμου - Allen, Leslie (National Geographic Society, 1998)
Τα Επτά Θαύματα του Κόσμου αιχμαλώτισαν την ανθρώπινη φαντασία εδώ και 2.500 χρόνια, και από τότε εξαιρετικά επιτεύγματα συνεχίζουν να μας γοητεύουν. Αν και τα θαύματα της Αρχαιότητας είναι τα πιο γνωστά, υπάρχουν πολλοί κατάλογοι θαυμάτων, μερικού από τους οποίους περιλαμβάνουν τα ακόμη πιο εκπληκτικά έργα της φύσης. Σε αυτό το βιβλίο που περιέχει άφθονες υπέροχες εικόνες, η εθνική Γεωγραφική Εταιρεία εξυμνεί 35 θαύματα -τα πλέον συναρπαστικά αξιοθέατα στον κόσμο μας.