Στη σκιά της ανωνυμίας : αστυνομικό μυθιστόρημα - Adams, Jane (Περίπλους, 2000)
Ύστερα από δύο μήνες αναρρωτικής άδειας ο αστυνομικός επιθεωρητής Μάικ Κροφτ καλείται να αντιμετωπίσει ένα βιαστή που δρα στους σκοτεινούς δρόμους του Νόργουιτς και επιτίθεται σε νεαρές ξανθιές γυναίκες. Αρχικά όλες οι υποθέσεις φαίνονται πανομοιότυπες. Όταν φτάνουν όμως οι αναφορές των ανθρώπων της Σήμανσης, ο Μάικ καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεδιαλύνει ένα πολύ πιο τροματικό μυστήριο.