Ηγησώ : 1907-1908 (Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, 1980)
Η «ΗΓΗΣΩ» είναι ένα οριακό περιοδικό, το πρώτο στην Ελλάδα αποκλειστικά με ποιητική ύλη. Κυκλοφόρησε δέκα τεύχη από το Μάϊο του 1907 έως τον Φεβρουάριο του 1908 και έζησε και αυτό, όπως σχεδόν το σύνολο της πνευματικής ζωής του τόπου μας της εποχής εκείνης «κάτω από τη βαρειά σκιά του Παλαμά».