'Οταν σκοτείνιασε ο τόπος, αποφασίσαμε να μπούμε στο τούνελ επειδή λέει εκεί είχε φως : σκίτσα 2010 - 2013 - Χαντζόπουλος, Δημήτρης, 1956- (Άγρα, 2013)
Κυκλοφόρησε ο τόμος "Στο τούνελ" που συγκεντρώνει τις πολιτικές γελοιογραφίες του Δημήτρη Χαντζόπουλου, δημοσιευμένες στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ από το 2010 έως το 2013. Είναι ένας αμείλικτος - και χωρίς κανένα καθωσπρεπισμό - σχολιασμός της πολιτικής πραγματικότητας της εποχής της κρίσης, με το εξαίρετο και πολυσύνθετο σκίτσο ενός από τους σπουδαιότερους γελοιογράφους της Ελλάδας.