Διηγήσεις ευχαριστημένων ανθρώπων - Λυκεσάς, Απόστολος, 1963- (Νησίδες, 2003)
Τα ονόματα των ηρώων είναι ενδεικτικά. Όσοι αναγνωρίσουν εαυτόν ή άλλον μπορούν να το αλλάξουν. Το ίδιο ισχύει και για τον γεωγραφικό χώρο. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι, ευτυχώς, αληθινά.