Το βυζί - Roth, Philip, 1933-2018 (Γράμματα, 1984)
"Είμαι βυζί. Κάτι έγινε μέσα στο κορμί μου, και μ' έχει μεταμορφώσει σε θηλαστικό αδένα, που δε θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη ανθρώπινη μορφή μου". "Το καλύτερο βιβλίο του Ροθ μέχρι σήμερα... Έξυπνο, εξεζητημένο, υπέροχο, δαιμόνιο, και πολύ μα πολύ αστείο". (The New York Times Book Review)