Μνήμη νεκρών - Rankin, Ian, 1960- (Μεταίχμιο, 2007)
Η νέα συναρπαστική περιπέτεια του επιθεωρητή Ρέμπους από τον Ίαν Ράνκιν, τον δημοφιλέστερο βρετανό συγγραφέα αστυνομικού, η οποία εκτυλίσσεται με φόντο τη διάσκεψη των G8 στο Εδιμβούργο. Δυνατό μυθιστόρημα με δράση, ανατροπές και εξαιρετική πλοκή. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη «σύλληψη» του επιθεωρητή Ρέμπους, τα οποία γιορτάζονται δεόντως σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία με εκδηλώσεις και σειρά συλλεκτικών προϊόντων.