Αφήστε τα πτώματα να μαυρίσουν στον ήλιο : μυθιστόρημα - Manchette, Jean Patrick, 1942-1995 (Καστανιώτη, 1997)
Δυο συγγραφείς μετρ του είδους καταστρώνουν μια συγκλονιστική αστυνομική ιστορία. Μια τέλεια οργανωμένη ληστεία πραγματοποιείται και το μοιραίο λάθος οδηγεί σε ένα λουτρό αίματος. Ένα ξέφρενο κυνηγητό αρχίζει που καθηλώνει τον αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα.